Tule mukaan talkoilemaan Keskuspuistoon taimenen ja lähiluonnon hyväksi! Haaganpuron perinteiset syystalkoot järjestetään lauantaina 21.9.2019 klo 10 alkaen. Talkoot järjestetään Keskuspuistossa Pohjois-Haagan puro-osuudella. Kokoontuminen Santavuorentien jalankulkusillalla, jonka välittömässä läheisyydessä kunnostuskohteet ovat. Lähimmät parkkipaikat ovat Nuijamiestentien ja Santavuorentien yhteydessä

Talkoissa tehdään kolme uutta kutusoraikkoa paikallisille taimenille ja yksi soraikko tulevaisuuden mahdollisille merinousijoille. Isommilla kivillä parannellaan virtausoloja, tehdään suojapaikkoja ja tuetaan eroosioherkkiä reunoja.
Mukaan kannattaa ottaa saappaat, omat työhanskat ja säänmukainen varustus. Talkoolaisille tarjotaan juotavaa ja lounaaksi herkullista linssikeittoa. Haagan leipä tarjoaa viime vuoden tapaan mahtavat leivät ja jälkiruoaksi kahvin kylkeen vanhanajan rapsakat omenaleivokset!

Ilmoittautumiset ja lisätietoa Haaganpuron facebook-sivun kautta, sähköpostitse atte.sjovall@helsinki.fi tai puhelimitse 044 5761393.

Talkoot järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupunkiympäristön, Virho ry:n, Vaelluskala ry:n sekä Haagan Leivän kanssa